Vanspor'dan Kandaşoğlu'na teşekkür

Vanspor Futbol Kulübü destek gecesinde 500 bin lira destek sözü veren iş insanı Zahir Kandaşoğlu'nun ödeme yaptığını belirterek teşekkür etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor için düzenlenen destek gecesinde bağış sözü verenler bir bir sözünü yerine getiriyor. Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu destek gecesinde verdiği 500 bin lirayı kulübün hesabına yatırdı.

Kandaşoğlu’na teşekkür eden Vanspor Futbol Kulübü yaptığı açıklamada, “Vanspor’u Yalnız Bırakma kampanyası kapsamında takımımıza 500 bin TL’lik destek veren Zahir Kandaşoğlu’na kalpten teşekkür ederiz. Şehrimizin önemli değerlerinden biri olmanızdan ötürü, her zaman yanımızda olduğunuzu hissettirmek bizi motive ediyor. Vanspor’u Yalnız Bırakma kampanyamıza sağladığınız fiili destekle sadece maddi olarak değil, aynı zamanda duygusal bir bağ kurduğunuzu görmek bizim için anlamlı. Sizin gibi güçlü destekçilerimizle daha da büyüyor ve ilerliyoruz. Maddi ve manevi desteklerinizden ötürü camiamız adına teşekkür eder, değerli desteğinizle Vanspor’u daha üst seviyelere taşımanın gururunu yaşıyoruz, yaşayacağız” ifadelerine yer verdi.  
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme