Vanspor'da Pendikspor maçı hazırlıkları sürüyor
TFF 1. Lig'de mücadele eden Vanspor'da, 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçı hazırlıkları Erzurum'da devam ediyor. Öte yandan Vanspor'da yeni bir gelişme yaşandı ve 20 Ekim'de yapılması planlanan kongrenin askıya alındığı belirtildi.
TFF 1. Lig’de 13 puanla 9. sırada yer alan ve Milli ara nedeniyle Erzurum’da kampta bulunan Vanspor’da yeni gelişmeler yaşanıyor.
Son günlerde Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel’le ilgili yapılan haberler üzerine, Vanspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada yönetimin yeniden şekilleneceği duyuruldu. Açıklamada, 20 Ekim’de yapılması planlanan kongrenin askıya alındığı ifade edildi.
VANSPOR KULÜBÜ’NDEN AÇIKLAMA…
Bazı basın-yayın organlarında Kulüp Başkanı Erol Temel’in görev süresi, istifası veya görevi bıraktığı yönünde haberler yer alması üzerine, Kulüp tarafından bir açıklama yapıldı.
Açıklamada, Vanspor kongresinin askıya alındığı ve yönetimin yeniden şekilleneceği ifade edilerek, “20 Ekim tarihinde yapılması planlanan olağanüstü genel kurulumuz ise, yönetimimizin ortak kararıyla kulübümüzün menfaatleri gözetilerek geçici olarak askıya alınmıştır. Vanspor yönetimi olarak; kulübümüze yıllarını vermiş, büyük emek ve maddi fedakârlıklarda bulunmuş Başkanımız Sayın Erol Temel’in yanında olduğumuzu özellikle vurgulamak isteriz. Yönetim kurulumuz ve taraftar gruplarımızla birlikte bu süreçte aynı kararlılıkla yolumuza devam etmekteyiz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Başkanımız Sayın Erol Temel’in öncülüğünde hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece, bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” denildi.
PENDİKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Vanspor, A Milli Takım’ın maçları dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.
Bu yüzden Erzurum’da kampa giren Kırmızı siyahlı takım, 18 Ekim Cumartesi günü konuk edeceği Pendikspor’u puansız göndermeyi planlıyor.
Türkiye A Milli Takımı'nın 11 Ekim Cumartesi günü Bulgaristan ve 14 Ekim Salı günü Gürcistan ile oynayacağı karşılaşmalar nedeniyle TFF Süper Lig ve 1. Lig maçlarına ara verildi.
VANSPOR, ERZURUM’DA KAMPTA…
Temsilcimiz Vanspor, 18 Ekim Cumartesi günü evinde ligin güçlü ekiplerinden Pendikspor’u konuk edecek.
Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kırmızı siyahlı takım, Erzurum'da kampa girdi. Vanspor, ligin dokuzuncu haftasında Erzurumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Erzurumspor maçının ardından sporcular 5 günlük izin kullanmıştı.
18 Ekim Cumartesi günü Van'da Pendikspor’u ağırlayacak olan Vanspor, Hakan Kutlu teknik sorumluluğunda maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.
Vansporlu futbolcular, kampta hem fiziksel dayanıklılıklarını artırmaya yönelik çalışmalar yapacak, hem de taktiksel çalışmalar yapıyor.
VANSPOR, 3 GALİBİYET ELDE ETTİ
Vanspor, ligde 9 haftada 13 puan topladı ve 9. Sırada yer alıyor.
Van temsilcisi, 3 galibiyet elde ederken, 4 maçta ise beraberlikle ayrıldı. Kırmızı siyahlı takım, 2 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. 9 haftada rakiplerinden sadece 7 gol yiyerek, en az gol yiyen takım unvanına sahip olan Vanspor, rakip kalelere ise sadece 9 gol atabildi.
Vanspor’un, Cumartesi günü konuk edeceği Pendikspor ise 18 puanla 3. Sırada bulunuyor.
İstanbul temsilcisi Pendikspor, 9 haftada 5. galibiyetini elde etti. Pendikspor oynadığı 9 haftalık mücadelelerde rakip kalelere 18 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü ve +10 averaja sahip. Teknik Direktör Metin İlhan’ın ekibi, Van deplasmanından, puan veya puanlar hedefliyor.
Bakmadan Geçme



