Vanspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanında

Ligin bitimine 3 hafta kala erteleme maçında Ankaraspor'u 2-1 mağlup ederek, 72 puanla ikinci sıraya yükselen Vanspor, Pazar günü deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'la karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Pazar günü saat 15:00’da deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olacak. Erteleme maçında Ankaraspor’u sahasında 2-1 mağlup eden Kırmızı Siyahlı temsilcimiz vakit kaybetmeden Beyoğlu Yeni Çarşıspor hazırlıklarına başladı. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istediklerini belirtti.

Vanspor ligin 35. haftasında sahasında Altınorduspor’u 2-1 mağlup ederken, Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanda Diyarbekirspor’la 2-2 berabere kaldı. Vanspor’un eski futbolcuları kaleci Onur Tekin ve Sedat Komi Beyoğlu Yeni Çarşıspor’da forma giyiyor.

Vanspor ligde oynadığı 33 maçta 22 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 72 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 55 kez havalandırıp kalesinde 33 gol gördü.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor ligde oynadığı 33 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik, 13 mağlubiyetle 46 puanla sekizinci sırada yer alırken, rakip fileleri 42 kez havalandırıp kalesinde 34 gol gördü.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Abdulcebrail Akbulut, Miraç Acer, Alpay Koçaklı, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Furkan Sakı,  Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Efe İnanç teknik sorumluluğunda sahaya; Onur Tekin, Bilal Budak, Tolunay Yurtseven, Embiya Ayyıldız, Mertcan Aktaş, Berk Ali Nızam, Mutlu Güler, Erdoğan Kaya, Emirhan Başyiğit, Şemsettin Ender Kılıç ve Batuhan Ekinci onbiriyle çıkması bekleniyor.

VANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÜMİT BOZKURT TAKDİR TOPLUYOR

Başarılı teknik direktör Ümit Bozkurt, Vanspor şampiyonluk mücadelesinde kritik haftalara girerken takımını motive etmek ve hedeflerine odaklanmalarını sağlamak için büyük bir sorumluluk üstleniyor. Ligin bitimine sadece 3 hafta kala, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçının önemi oldukça büyük. Bozkurt, takımının şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemek için bu maçın önemine vurgu yaparak oyuncularını motive ediyor.

Ümit Bozkurt, takımının başarısı için büyük bir tutkuyla çalışan bir teknik direktör olarak biliniyor. Oyuncularıyla yakın ilişki kurarak onları anlamak ve ihtiyaçlarına göre yönlendirmek varsa sorunları çözüp güvenlerini kazanıp takımdaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiriyor. Bozkurt, saha içi ve saha dışında takımın lideri olarak hareket ederek oyuncularının iyi performans sergilemeleri için elinden geleni yapıyor.

Taktiksel olarak da üstün bir bilgi birikimine sahip olan Bozkurt, rakiplerini analiz etme konusunda uzmandır. Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı öncesinde, takımını rakip takımın oyun tarzı, taktikleri ve anahtar oyuncuları hakkında detaylı bilgilendirir. Bu bilgileri kullanarak takımına doğru stratejileri belirler ve maçın kontrolünü elinde tutmayı hedefler. Oyuncularına da rakibin zayıf yönlerini kullanarak avantaj sağlamaları için talimatlar verir.

Bozkurt'un liderlik becerileri, takımın motivasyonunu yüksek tutmak için de büyük bir rol oynuyor. Oyuncularını maç öncesinde motive etmek için onlara hedefler koyar ve şampiyonluk yolunda neleri başarabileceklerini hatırlatır. Aynı zamanda, oyuncularının bireysel hedeflerine odaklanmalarını sağlar ve gelişimlerini destekler. Bozkurt, oyuncularıyla düzenli olarak iletişim kurarak performanslarına yönelik geri bildirimlerde bulunarak motivasyonlarını ve özgüvenini artırır.

Ümit Bozkurt'un çalışmaları, Vanspor'un başarısında belirleyici bir faktör olarak öne çıkıyor. Takımının şampiyonluk mücadelesi verdiği bu kritik dönemde, Bozkurt ve ekibi oyuncularıyla birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor. Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı, takımın şampiyonluk yolunda büyük bir test olacak ve Bozkurt, takımının iyi hazırlanmasını sağlamak için her detayı gözden geçiriyor.

Ümit Bozkurt, teknik direktörlük kariyerindeki başarılarıyla tanınan bir isimdir. Vanspor'u şampiyonluğa taşıma hedefiyle çalışan Bozkurt, oyuncularına güven verirken aynı zamanda onların potansiyellerini ortaya çıkarmaları için gereken desteği sağlıyor. Oyuncularıyla yakın bir ilişki kurarak takımın başarısı için en iyi şekilde motive eder. 

Bakmadan Geçme