VANSPOR ANTALYA'DA GÜÇ DEPOLUYOR

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor'un 23 gün sürecek olan devre arası hazırlık kampı Antalya'da başladı.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligin ilk yarısını 33 puanla play-off'un içinde 5'nci sırada tamamlayan temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü, Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek için Antalya'da yoğun bir kamp dönemine girdi. Vanspor FK, Teknik Direktör Ümit Bozkurt, yönetiminde Antalya Gloria Sports Arena Hotelde tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Ligin ilk yarısını 33 puanla 5'nci sırada tamamlayan temsilcimiz Vanspor, bir taraftan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürecek. Antalya'da devam edecek kamp programı çerçevesinde temsilcimiz Vanspor en az 3-4 hazırlık maçı karşılaşması oynamayı planlıyor.

Teknik direktör Ümit Bozkurt yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırmızı-Siyahlı ekip günde çift idmanla hazırlanıyor. Isınma ve yenileme hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen top kapma çalışmalarıyla sürerken dayanıklılık koşularıyla son buluyor.

Bakmadan Geçme