Vanspor, Ankaraspor'u ağırlıyor

Ligin bitimine 6 hafta kala sahasında Ankaraspor'u konuk edecek olan Vanspor, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 33. Hafta müsabakaları 3 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da oynanacak. Esenler Erokspor 67 puanla liderlik koltuğunda otururken, Bucaspor 63 puanla averajla ikinci sırada, Vanspor 63 puanla üçüncü sırada, 1461 Trabzonspor 56 puanla dördüncü sırada, Yeni Mersin İdmanyurduspor 54 puanla beşinci sırada Ankaraspor 53 puanla altıncı sırada play-off hattında yer alıyor.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, sahasında konuk edeceği Ankaraspor karşısında galip gelmek istiyor. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt taraftarlara seslenerek destek istedi. 

Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Abdullah Volkan Aydın, Mehmet Pekmezci, Mehmet Kirişçioğlu ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü yönetecek. 
Vanspor ligin 32. Haftasında deplasmanda Karacabey Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, Ankaraspor sahasında Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 30 maçta 19 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 63 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakip fileleri 50 kez havalandırıp kalesinde 31 gol gördü.

Ankaraspor ligde oynadığı 31 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik, 6 mağlubiyetle 53 puanla altıncı sırada yer alırken, rakip fileleri 39 kez havalandırıp kalesinde 26 gol gördü.

BOZKURT’TAN TARAFTARA ÇAĞRI

Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, maç öncesi taraftarlara seslenerek destek istedi. Bozkurt, taraftarların takımlarının yanında olması ve tribünleri doldurarak futbolculara moral vermesinin önemine vurgu yaptı. Kendilerini destekleyen taraftarların varlığının takım üzerinde büyük bir etkisi olduğunu belirten Bozkurt, Vanspor'un bu kritik maçta taraftarlarının gücünü arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılacağına inandığını ifade etti.

Vanspor'un şampiyonluk mücadelesi verdiği bu sezon, takımın başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Güçlü bir kadro ve disiplinli taktiksel oyun anlayışı üzerine oyunu kurarak başarılı sonuçlar elde eden Vanspor’un kalan son 6 maçından da sahadan galibiyetle ayrılmak istediğini, şampiyonluk yolundaki takımlarında puan kayıpları yaşamaları halinde şampiyon olup ipi göğüslemek istiyor. En kötü ihtimalle şampiyon olmazsakta play-off’a kalıp play-off maçları sonunda birinci lige çıkmak istiyoruz. Her iki olasılığı da göz önünde bulundurarak maçlara çıkıyoruz.

Ankaraspor ise play-off hattında yer alan bir takım olarak Vanspor karşısında zorlu bir mücadele verecek. İyi bir kadroya sahip olan Ankaraspor, ligdeki konumu nedeniyle bu maçtan da puan veya puanlar alarak üst sıralarda kalmanın peşinde olacak. Vanspor ise bu durumu göz önünde bulundurarak maça konsantre olmuş durumda ve taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.
Vanspor taraftarları da bu önemli maç öncesi büyük bir heyecan ve umutla takımlarını desteklemeye hazırlanıyor. Tribünleri doldurarak coşkulu bir atmosfer oluşturmayı amaçlayan taraftarlar, Vanspor'un şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmasına katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklar.

2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, sahasında konuk edeceği Ankaraspor'u yenerek liderle puan farkını kapatmak istiyor. Teknik direktör Ümit Bozkurt'un taraftarlardan destek istemesi, takımın motivasyonunu artırırken, taraftarlar da büyük bir heyecanla maça hazırlanıyor. Vanspor'un güçlü kadrosu ve taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılması, şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacaktır.

ZORLU MAÇIN BİLETLERİ SATIŞTA

Bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama yapan Vanspor Futbol Kulübü, “Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Ankaraspor maçının bilet fiyatları tüm tribünler için kulübümüz tarafından 20 TL olarak belirlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

GRUPTA OYNANACAK DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda 67 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor  sahasında 41 puanla dokuzuncu sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u konuk ederken, 63 puanla averajla ikinci sırada bulunan Bucaspor deplasmanda 37 puanla on birinci sırada yer alan Kırklarelispor’la karşılaşacak.
56 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzonspor sahasında 44 puanla yedinci sırada bulunan Ankara Demirspor’u konuk ederken, 54 puanla beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor evinde 43 puanla sekizinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak.

40 puanla onuncu sırada yer alan Diyarbekirspor sahasında 35 puanla on üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor’la karşılaşırken, 35 puanla on ikinci sırada yer alan Afyonspor sahasında 34 puanla on dördüncü sırada bulunan Altınorduspor’u konuk edecek.

26 puanla on altıncı sırada bulunan Zonguldak Kömürspor sahasında 20 puanla on sekizinci sırada yer alan Bursaspor’u konuk ederken, 34 puanla on beşinci sırada yer alan Serik Belediyespor haftayı bay geçecek.

21 puanla on yedinci sırada yer alan Kırşehirspor sahasında 14 puanla son sırada bulunan Adıyamanspor’la karşılaşacak. 
 

Bakmadan Geçme