Vanspor, Ankaraspor karşısında 

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Çarşamba günü sahasında play-off hattında yer alan Ankaraspor'lakarşılaşacak. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt taraftarlara maça davet çağrısında bulunarak kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, 3 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da sahasında ligin güçlü takımlarından Ankaraspor’u konuk edecek. Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Abdullah Volkan Aydın, Mehmet Pekmezci, Mehmet Kirişçioğlu ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü yönetecek. 

Vanspor ligin 32. Haftasında deplasmanda Karacabey Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, Ankaraspor sahasında Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 30 maçta 19 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 63 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakip fileleri 50 kez havalandırıp kalesinde 31 gol gördü.

Ankaraspor ligde oynadığı 31 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik, 6 mağlubiyetle 53 puanla altıncı sırada yer alırken, rakip fileleri 39 kez havalandırıp kalesinde 26 gol gördü.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya;Nurullah Aslan, Miraç Acer, Furkan Sakı, Harun Kavaklıdere, Metincan Cici, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlakonbiriyle çıkması bekleniyor.

Ankaraspor, Volkan Erten teknik sorumluluğunda sahaya; Anıl Atağ, Kaan Baysal, Mehmet Burak Tarlabölen, Fahrettin Berk Yılmaz, Recep Taşbakır, Batuhan Kırdaroğlu, Ömer Faruk Sezgin, İbrahim Sürgülü, Furkan Eliaçık, Savaş Yorulmaz ve Recep Yemişcionbiriyle çıkması bekleniyor.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİYLE GALİBİYETE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, bu kritik mücadele öncesinde taraftarlarına çağrıda bulunarak desteklerini istedi. Bozkurt, "Taraftarlarımızın desteği bizim için çok değerli. Bu zorlu maçta onların tribünde coşkulu bir şekilde arkamızda olmalarını bekliyoruz. İyi bir sonuç almak için sahada savaşacağız ve taraftarlarımızın desteğiyle galibiyete ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Vanspor'un bu sezonki performansı oldukça etkileyici. Ligde oynadığı maçlarda istikrarlı bir performans sergileyen Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, güçlü rakiplerine karşı önemli galibiyetler elde etti. Takımın hücum hattı, gol yollarında oldukça etkili olurken, savunma da istikrarlı bir performans sergiliyor.

Ankaraspor ise ligin play-off hattında yer alan takımlardan biri. Zorlu mücadelelerle dolu olan Beyaz Grup'ta üst sıralarda yer alarak play-off şansını sürdürmek isteyen Ankaraspor, Vanspor karşısında önemli bir sınav verecek. İki takım arasındaki mücadele, hem lig tablosu hem de taraftarlar açısından büyük bir öneme sahip.
Vanspor taraftarları, Çarşamba günü sahalarında oynanacak olan Ankaraspor maçında takımlarını desteklemek için tribünlere akın etmeye hazırlanıyor. Heyecanın ve coşkunun dorukta olacağı bu önemli mücadele, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak gibi gözüküyor.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'un, play-off hattında yer alan Ankaraspor karşısında zorlu bir sınavı var. Teknik direktör Ümit Bozkurt ve taraftarlar, takımlarını destekleyerek galibiyet için sahada olacaklarını belirtiyor. Bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor ve büyük bir heyecanla izlenecek.

VANSPOR’UN ESKİ GOLCÜSÜ ANKARASPOR’DA FORMA GİYİYOR

25 yaşındaki Almanya’nın Flensburg kentinde dünyaya gelen forvet oyuncusu Utku Şen, 2022-2023 futbol sezonunda Vanspor’da oynadığı 13 maçta 7 gol kaydedip 3 asist yaparken, 1140 dakikada sahada kaldı.

Utku Şen futbol hayatında bu zamana kadar Hannover 96 U17, Holst. Kiel U17, Kiel, Osnabrück, LSK Hansa, Adanaspor, Diyarbekirspor, 1461 Trabzonspor ve Vanspor’da forma giydi.

Utku Şen, Ankaraspor’da oynadığı 24 maçta 6 gol kaydedip, 3 asist yaparken, 982 dakika sahada kaldı. 

Bakmadan Geçme