Vanspor, Altınorduspor'u konuk ediyor

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, ligin bitimine 4 hafta kala sahasında Altınorduspor'u ağırlayacak. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 35. Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. Ligin bitimine 4 hafta kala Esenler Erokspor liderliğini sürdürürken, Bucaspor, Vanspor, 1461 Trabzonspor, Ankaraspor ve Yeni Mersin İdmanyurduspor play-off hattında yer alıyor. Ligde bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Adıyamanspor, Bursaspor ve Kırşehirspor küme düştü. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdüren Vanspor Pazar günü saat 15:00’da sahasında Altınorduspor’u konuk edecek. 

Vanspor ligin 34. Haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup ederken, Altınorduspor sahasında Diyarbekirspor’la 1-1 berabere kaldı.
Vanspor ligde oynadığı 31 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 66 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakip fileleri 51 kez havalandırıp kalesinde 31 gol gördü.

Altınorduspor ligde oynadığı 32 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik, 12 mağlubiyetle 38 puanla on ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 37 kez havalandırıp kalesinde 32 gol gördü.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Işık Kaan Arslan, Harun Kavaklıdere, Metincan Cici, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Altınorduspor Atilla Küçüktaka teknik sorumluluğunda sahaya; Serhat Öztaşdelen, Rahmi Salih Kaya, Yusuf Acer, Hasan Berat Kayalı, Yusuf Can Esendemir, Eray Ataseven, Sami Satılmış, Metehan Yilmaz, Devrim Taşkaya, Onurcan Güler ve Onur Ramazan Toprak onbiriyle çıkması bekleniyor.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Açıklamalarda bulunan Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, “Pazar günü sahamızda konuk edeceğimiz Altınorduspor maçı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şu anda ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ve son dört haftada göstereceğimiz performans, geleceğimizi belirleyecek olan büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle, bugünkü maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız ve tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Şampiyonluk mücadelesi hiç kolay değil ve biz bunun farkındayız. Ancak, bu zorlukları aşabilecek güce ve yeteneğe sahip olduğumuza inanıyorum. Özveriyle çalışan, yetenekli ve hırslı bir takımız. Sahada rakiplerimize karşı tam anlamıyla savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bugün burada, takımımızın bir parçası olmanın gururunu yaşayan hepimizin, Vanspor ruhunu temsil ettiğini biliyorum. Vanspor, sadece sahada kazanmaya odaklanan bir kulüp değildir. Vanspor, aynı zamanda bir ailedir. Sahada birbirinize destek olacak, birlikte mücadele edecek ve birlikte kazanmayı hedefleyeceğiz. Son dört haftada her anın değerli olduğunu unutmamalıyız. Antrenmanlarda, herkesin kendisini geliştirmek için elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Takım olarak birbirimize güvenmeli, birbirimizi motive etmeliyiz. Biz bir bütünüz ve sadece birlikte hareket ederek başarılı olabiliriz. Altınorduspor karşısında sahaya çıkarken, hedefimiz net olmalı: Kazanmak! Sahada başarıya odaklanmalı, stratejilerimizi uygulamalı ve takım olarak birlikte hareket etmeliyiz. Birbirimize güvenmeli, paslaşmalarda ve hücum organizasyonlarında işbirliği yapmalıyız. Savunmada ise sıkı bir disiplinle rakibimizi durdurmalıyız. Unutmayın, sizler bu kulübün gururu ve umudusunuz. Taraftarlarımız her zaman yanımızda olacak ve bize destek olacaklar. Sahada ellerinden gelenin en iyisini yaparak, onlara layık bir performans sergilemeliyiz. Sahada terinizle, yeteneklerinizle ve isteğinizle mücadele edin. Unutmayın, birlikte başarabiliriz! Altınorduspor maçında sahaya çıkarken gururunuzu ve inancınızı koruyun. Kendinize güvenin ve sahada en iyi futbolunuzu oynayın. Bu mücadelede sonuna kadar savaşacağınıza olan inancım tam. Birlikte zafer kutlamak için sahaya çıkacağız” dedi.

GRUPTA OYNANACAK DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda Cumartesi günü saat 15:00’da 55 puanla altıncı sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında 38 puanla on üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor’u konuk ederken, 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor sahasında 20 puanla on sekinci sırada yer alan Bursaspor’u konuk edecek.

44 puanla sekizinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor sahasında 56 puanla beşinci sırada bulunan Ankaraspor’u konuk ederken, Pazar günü saat 15:00’da oynanacak maçlarda 62 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzonspor sahasında 69 puanla ikinci sırada bulunan Bucaspor’la karşılaşacak.

45 puanla yedinci sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanda 41 puanla onuncu sırada bulunan Diyarbekirspor’la karşılaşırken, 44 puanla dokuzuncu sırada yer alan Ankara Demirspor, 35 puanla on beşinci sırada bulunan Afyonspor’a konuk olacak.

40 puanla on birinci sırada yer alan Kırklarelispor sahasında 37 puanla on dördüncü sırada bulunan Serik Belediyespor’u konuk ederken, 15 puanla son sırada yer alan Adıyamanspor, 29 puanla on altıncı sırada bulunan Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak.

22 puanla on yedinci sırada yer alan Kırşehirspor haftayı bay geçecek.

Bakmadan Geçme