Vanspor, 1461 Trabzonspor'a boyun eğdi

Play-off yarı final ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor'a konuk olan Vanspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

TFF 2. Lig’de play-off yarı final ilk maçları oynandı. Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, Kırmızı Grupta yer alan Alagöz Holding Iğdırspor sahasında Kastamonuspor’u 2-1 mağlup etti.

Vanspor’un 2-0 yenilmesi taraftarlar arasında üzüntü yaratırken, rövanş maçını 2-0 kazanırsa maç uzatmalara, 3-0 kazanırsa play-off finaline kalacak. Aksi takdirde Vanspor’un mağlubiyeti, 1-0’lık galibiyeti veya beraberlik Vanspor’un elenmesine neden olacak.

1461 Trabzonspor’un gollerini 38. dakikada İlhan Depe, 90+1. dakikada Batuhan Kör kaydetti. 

Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadında oynanan karşılaşmayı; Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık, Suat Güz ve Mehmet Ali Özer hakem dörtlüsü yönetti.

1461 Trabzonspor, Sait Karafırtınalar teknik sorumluluğunda sahaya; Ömer Kahveci, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Atabey Çiçek,  İlhan Depe, Hakan Yeşil, Erkam Kömür,  Taha Can Velioğlu, Ali Han Tunçer, Tarık Tekdal ve Bahadır Erol onbiriyle çıktı. 

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya;  Nurullah Aslan, Miraç Acer, Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Ahmet Ülük, Işık Kaan Arslan, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiriyle çıktı.

Play-off yarı final rövanş maçları 27 Mayıs Pazartesi günü saat 15:30’da oynanacak.

Yorumlar 1
Bıktırdınız 22 Mayıs 2024 22:10

VAN SPOR BOYNUNU BÜKTÜ. ÇOK ÜRKEK, ÇOK İSTEKSİZ, ÇOK ZEVKSİZ, BOL HATALI, BOL TOP KAYIPLI, BOL PAS HATALI BİR MAÇ OYNADI VAN SPOR. 1461 TRABZON GEÇEN YIL DA VAN SPOR'U ELEMİŞTİ. SEZONUN BİRİNCİ YARISINDA VAN SPOR'U 4- O YENMİŞTİ. BUGÜN DE 2- O YENDİ. VAN SPOR PASLARIYLA 1461 TRABZON SPOR'A OYNADI. BU TAKIM BU OYUNLA 3. LİGE DAHA UYGUNDUR.

Bakmadan Geçme