VANSESİ'NİN MANŞET HABERİ FOX TV'DE

Van'ın bağımsız, tarafsız, özgür gazetesi Vansesi'nin dünkü 'Yapı Stokumuz Depreme Dayanıklı Değil' manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Vansesi Haber Merkezi

 

Van'ın 82 yılık markası; tarafsız, bağımsız, özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi, haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV Çalar Saat haber programında dün sabah ekrana gelen "Yapı Stokumuz Depreme Dayanıklı Değil" manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu.

Van'ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini sayfalarına taşıyan kentin sesi, gözü, kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi, manşet haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında bir kez daha ekrana gelerek Van'ın sesini milyonlara duyurdu.

 

Vansesi, özellikle 2011 depremlerinden sonra Van’ın vergi, kentsel dönüşüm, stadyum, kütüphane, otogar, semt sahaları, konferans ve kültür merkezi, işsizlik, Tekel binası, eski okul isimlerinin geri verilmesi, uçak seferleri ve bilet fiyatları, TOKİ konutlarında oturan vatandaşların sorunları, ulaşım gibi konuları  haber ve köşe yazılarıyla  gündeme getirerek çözüm bulunması çağrısında  bulunmaya devam ediyor. Vansesi’nin dikkat çekerek ses getiren özel haberleri  ulusal televizyon ekranlarına çıkarak Türkiye gündemine taşınmaya devam ediyor.     

Bakmadan Geçme