“VANSESİ VAN’IN DEĞERİDİR”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Serkan Aslan/Fazıl ERÜŞ

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından organize edilen "Marka Şehirler" semineri kapsamında Van’a gelen Mehmet Atalay ve BİK Van Şube Müdürü Yahya Öylek Vansesi Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve gazete çalışanlarını ziyaret etti. Atalay, 76 yıldır çıkarılan gazeteyi çok beğendiğini söyledi. Gazetenin yayın hayatına başladığı ilk sayısında bile yol sorunu başta olmak üzere haberleştirdiği konuların önemine değinen Atalay, “1937 yılında çıkarılan gazete memleket meseleleri üzerinde önemle durmuştur ve bu çok net bir şekilde göze çarpmaktadır” dedi.

Vansesi, Van şehri için önemlidir

Gazete hakkında Vansesi Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Perihan’dan da bilgiler alan Atalay, Vansesi Gazetesinin Van şehri için önemine değindi. Atalay, gazetenin çok eski nüshalarını büyük merakla inceledikten sonra “ Vansesi gazetesinin 2014 yerel seçimleri için hazırladığı ‘Seçmenin Sesi’ köşesine dikkat çekerek “ İşte gazetecilik budur” dedi.

Tarafsız ve objektif haber yapıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Perihan ise, tüm kesimlere eşit şekilde yaklaşarak haberlerimizi objektif ve tarafsız yaptıklarını belirtti. Her zaman doğruların yanında olduklarını anlatan Perihan, “Gazetemizin bu kadar çok beğenilmesinin sebebi vatandaşların sorunlarını dile getirerek toplumsal ve yapıcı haberler yapmamızdan kaynaklanmaktadır. Aldığımız tebrikler ve övgü dolu sözler bizim bu işe daha çok sarılmamıza neden olmaktadır. Bizde doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayarak Van ilimize hizmet etmekteyiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme