Vansesi haberleriyle Türkiye gündeminde

Van'ın sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm arayan Vansesi Gazetesi Van depreminin on ikinci yıldönümünde 'Van Olası Depreme Hazır Değil' manşet haberiyle İlker Karagöz ve ekibinin sabah saatlerinde hazırlayıp sunduğu, Fox TV'nin izlenme rekorları kıran Çalar Saat programında ekrana geldi.

Vansesi haberleriyle Türkiye gündeminde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van'ın 86 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  güncel ve ilkeli yayın yapan, özgür gazetesi Vansesi özgün haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya, Van’ın sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyor.

23 Ekim 2011 yılında meydana gelen depremi sayfasına taşıyarak kurumların olası depremlere hazır olması konusunda İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Mihail Atik’le yaptığı söyleşi sabah saatlerinde Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat haber programında gündeme gelerek Van’ın sesi oldu.

Vansesi haberleriyle Türkiye gündeminde

Program yapımcısı ve sunucusu İlker Karagöz gazetemizin manşetinde yer alan  "Van Olası Depreme Hazır Değil" haberimizin spotunu okuyarak, “23 Ekim 2011 yılında meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen bu zamana kadar gerekli önlemler alınamadı” ifadelerini kullandı.

Van'ın sorunlarını, taleplerini, başarılarını sayfalarına taşıyan Van'ın sesi,  gözü, kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi dünkü manşet haberiyle Fox TV'de İlker Karagöz’ün hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek bir kez daha Van'ın sorunlarını, sıkıntılarını dile getirerek Van'ın sesini duyurdu. HABER: TAHİR TEKİN

Vansesi haberleriyle Türkiye gündeminde

Bakmadan Geçme