VANSESİ GAZETESİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Van'ın sesi, gözü kulağı Vansesi Gazetesi'nin dünkü manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

1937 yılında yayın hayatına başlayan, Van’ın 83 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı Fox TV 'Çalar Saat haber programında dün sabah ekrana gelen gazetemizin ön sayfasında yer alan  “İşyerlerinde çalışma saatleri esnetilsin” manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okunarak, “VESOB Başkanı İsa Berge “Ramazan ayına sayılı günler kala yayımladığı mesajda yetkililere çağrıda bulunarak, "Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşamak için, iş yerlerinin çalışma saatleri esnetilmelidir” diye konuştu.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini ve sevinçlerini sayfalarına taşıyan Vansesi Gazetesi dünkü haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat proğramıyla Türkiye’de ve yurt dışında izlenen ülkelerde Van’ın sesini duyurdu.

 

Bakmadan Geçme