Vansesi Gazetesi NOW TV'de

Yaptığı haberlerle Van ve ülkenin sorunlarını gündeme taşıyarak, çözüm önerileri sunan Vansesi Gazetesi, yeni ismiyle yayın hayatına devam eden NOW TV'de yayımlanan, Türkiye'nin sabah saatlerinde en çok izlenen Çalar Saat haber programında ekrana geldi.

Van'ın 87 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan tek gazetesi Vansesi özel haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya ekranlara gelmeye devam ediyor.

Vansesi Gazetesi NOW TV'de

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partiler arası hiçbir ayrım yapmaksızın tüm partilerin çalışmalarını kamuoyuna duyuran Vansesi Gazetesi’nin bugünkü manşetinde AK Parti Van İl Koordinatörü Hacı Özkan’ın açıklamalarının yer aldığı ve sürmanşetten gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Ahmet Özer’in Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Adayı olması haberi NOW TV’de İlker Karagöz’ün hazırlayıp sunmuş olduğu Çalar Saat haber programında ekrana geldi. 

Vansesi Gazetesi NOW TV'de

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini, sevincini gazete sayfalarına taşıyıp çözüm konusunda üzerine düşeni sorumluluk bilinciyle yerine getiren, Türkiye’nin yaş olarak 3. büyük gazetesi Van’ın 87 yıllık tek markası, Vanlıların sesi,  gözü kulağı, buluşma adresi, gür sesi Vansesi Gazetesi geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecektir.

KAYNAK:VANSESİ HABER EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme