Vansesi Gazetesi Fox TV'de

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 27-29 Mayıs tarihlerinde 247 belediye başkanıyla Van'da kampa gireceği haberini manşetine taşıyan Vansesi Gazetesi, Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Van'ın 84 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan, gazetesi Vansesi özgün haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı Fox TV Çalar Saat haber programında ekrana gelen "CHP Van’da Kampa Giriyor " manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu.

Manşet haberimizin spotunu okuyan İsmail Küçükkaya, “CHP, 27-29 Mayıs tarihlerinde 247 belediye başkanıyla Van'da kampa girecek. Toplantıların Van'da yapılması talimatı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi” ifadelerine yer verdi.

Van'ın sorunlarını, taleplerini, başarılarını sayfalarına taşıyan Van'ın 84 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi bugünkü manşet haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek bir kez daha Van'ın sesini milyonlara duyurdu.

Bakmadan Geçme