VANSESİ GAZETESİ FOX TV'DE

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte her gün artan gıda fiyatlarını gündeme taşıyan Vansesi Gazetesi'nin 'Sebze Meyve Fiyatları Rekora Koşuyor' manşet haberi Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı Fox TV'de sabah saatlerinde İsmail Küçükkaya ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

1937 yılında yayın hayatına başlayan, Van’ın 84 yıllık kesintisiz tek ticari markası; tarafsız, bağımsız,  güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarını gündeme taşıyan Vansesi Gazetesi, her geçen gün artan sebze meyve fiyatlarıyla ilgili manşet haberi  Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek dar gelirli ailelerin yaşadığı sıkıntıları milyonlara duyurdu.

Fox TV ekranında Vansesi Gazetesi’nin haberlerini okuyarak Türkiye gündemine taşıyan, çözümü konusunda ilgililere duyuran Gazeteci Küçükkaya, Her geçen gün zamlanan sebze ve meyve fiyatları vatandaşların alım gücünü düşürdü. Sebze Meyve Fiyatları Rekora Koşuyor manşet haberi ve Van Ekonomi Konseyinin Emniyet Müdürlüğü arazisinin yeşil alan olarak değerlendirilmesi kararı haberine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme