VANSESİ GAZETESİ FOX TV'DE

Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer'in üreticilerin sıkıntısını dile getirdiği 'Çiftçilerimiz Destek Bekliyor' açıklamalarını manşetine taşıyan Vansesi Gazetesi, Fox TV'nin sabah kuşağında izlenme rekorları kıran İsmail Küçükkaya ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Kurulduğu günden bu yana Van’ın ve ülkenin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm üreten Vansesi Gazetesi girdi maliyetleri ve zamlanan akaryakıt fiyatlarından dolayı tohuma, gübreye, ilaca erişimde zor günler geçiren çiftçilerin sesini Türkiye’ye duyurdu. Çiftçilerin sorunlarını, sıkıntılarını dile getiren Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer’in açıklamalarını manşetine taşıyarak okuyucularına duyuran Vansesi, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı Fox TV’de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana gelerek çiftçilerin sesi oldu.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini, sevincini gazete sayfalarına taşıyarak çözüm noktasında üzerine düşeni yerine getiren Van’ın 84 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi, gür sesi Vansesi Gazetesi geçmişte olduğu gibi bundan sonrada ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecek.

Bakmadan Geçme