VANSESİ GAZETESİ FOX TV'DE

Güncel haberleriyle Van'ın sesini, sorunlarını ve çözüm önerilerini Türkiye gündemine taşımaya devam eden Vansesi Gazetesi'nin 'Yıkıcı 9 Kasım Depremi 10. Yılında' manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen televizyon sunucusu, gazeteci, yazar İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi. Manşet haberimizi okuyan ünlü gazeteci Küçükkaya, 'Van'da meydana gelen depremin 10. Yılında Vanlı kardeşlerimize bir kez daha sabır ve geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın' dedi.

Burhan Ergin

Van'ın 84 yıllık markası; tarafsız, bağımsız, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. 9 Kasım 2011 tarihinde gece saat 21.23'te Merkez üssü Edremit'te meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremin 10. yılını manşet haberiyle gündeme taşıyan Vansesi Gazetesi Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat haber programında bu sabah ekrana gelerek, program yapımcı ve sunucu, gazeteci, yazar İsmail Küçükkaya tarafından okundu.Gazeteci Küçükkaya, “Van’da meydana gelen depremin 10. Yılında Vanlı kardeşlerimize bir kez daha sabır ve geçmiş olsun dileğine bulunuyorum. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” temennisinde bulundu.

Van'ın sorunlarını, taleplerini, başarılarını sayfalarına taşıyan Van'ın 84 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi bugünkü manşet haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek bir kez daha Van'ın sesini milyonlara duyurdu.

Bakmadan Geçme