Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Güncel haberleriyle Van'ın sesini, sorunlarını, çözüm önerilerini Türkiye gündemine taşıyan Vansesi Gazetesi'nin odun ve kömür fiyatlarıyla ilgili yaptığı 'ısınmak çok zor' manşet haberi Merve Yıldırım'ın sunduğu Fox TV Çalar Saat haber proğramında ekranlara geldi.

Van'ın 87 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan tek gazetesi Vansesi özel haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya ekranlara gelmeye devam ediyor.

Kış mevsiminde kömür fiyatlarını gündeme taşıyan gazetemiz Vansesi, Fox TV'de sabah saatlerinde yayımlanan ve Merve Yıldırım’ın sunduğu Çalar Saat proğramında ekrana gelerek Van’ın sesini duyurdu. Yıldırım odun ve kömür fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili gazetemizin manşetinde yer alan ısınmak çok zor haberinin spotunu okuyarak, “Soğuk kış günlerinin yaşandığı bugünlerde ısınmak için odun ve kömür kullanan vatandaşlar fiyatların yüksekliğinden dert yanıyor” ifadelerine yer verdi.

Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Memleketin sevinciyle sevinen, üzüntüsüyle üzülen, başarılarıyla gururlanan, övünen, kıvanç duyan, Van’ın sorunlarını, gelişimini gazete sayfalarına taşıyıp çözüm önerileri konusunda üzerine düşeni sorumluluk bilinciyle yerine getiren, Türkiye’nin 3. büyük gazetesi Van’ın 87 yıllık tek markası,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi, gür sesi Vansesi Gazetesi geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecek.

KAYNAK: VANSESİ HABER AYCAN AVCI

Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Vansesi Gazetesi FOX TV'de

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme