VANSESİ FOX TV'DE

Kurulduğu günden bu yana Van'ın sorunlarını, sıkıntılarını çözüm noktasında yapılması gerekenleri sayfalarına taşıyarak sesini duyuran Vansesi Gazetesi, Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Van'ın 84 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan, gazetesi Vansesi özel haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Genel Başkan Yardımcılar Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik ve 11'i büyükşehir olmak üzere 248 belediye başkanı ile birlikte Van’da düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayını manşetine taşıyan Vansesi Gazetesi, İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van’ın sesini milyonlara duyurdu.

Gazeteci Küçükkaya Vansesi Gazetesi’nin manşet haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Van’ın gelişmesi için çalışacağız” açıklamaları haberini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in OSB ziyareti haberini ekranda okuyarak izleyicilerine sundu.

Bakmadan Geçme