VANLI OSMAN YILDIRGAN GÖZDE MENAJERLERDEN OLMAYA ADAY

Van futbolunun değerlerinin bu haftaki konuğu Vanspor'a yıllarca hizmet eden şampiyonluklar yaşayan 'Osi' lakaplı sol bek Osman Yıldırgan'ın başarılı geçen aktif futbol hayatının ardından takım arkadaşı Cemal Taşlı ile birlikte kurucusu oldukları ulusal ve uluslararası Winner Sport Company kurumsal futbolcu menajerlik şirketi çatısı altında Türk futboluna hizmet ediyor.

"YERLİ VE YABANCI BİRÇOK FUTBOLCUNUN MENAJERLİĞİNİ YAPIYOR"

Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bağlı olarak menajerlik yapan eski futbolcu Osman Yıldırgan, TFF Süper lig ve TFF 1'nci Lig kulüpleri başta olmak üzere alt liglerde yerli ve yabancı birçok futbol kulübüne çok sayıda futbolcu veriyor. 

"ULUSLARARASI MENAJERLİK ŞİRKETİZ"

Winner Sport  Company menajerlik şirketinin kurucu ve ortağı olarak futbolcu menajerlik görevini sürdüren Vanlı eski futbolcu Osman Yıldırgan gazetemize açıklamalarda bulunarak, "15 yıllık aktif futbol hayatımı noktaladıktan sonra 10 yıllık tecrübeye sahip Winner Sport Company menajerlik şirketi kurucusu eski takım arkadaşım Cemal Taşlı ile birlikte Türk futboluna yurtiçi ve yurtdışından yerli ve yabancı oyuncu kazandırmak gibi misyonları üstlenerek, sürdürdüklerini sözlerine ekleyerek, Başta TFF Süper ve 1’nci lig ve alt lig takımlarında çok sayıda oyuncunun menajerliğini yapıyoruz" dedi.

"VANSESİ GAZETESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Vansesi Gazetesine ve çalışanlarına teşekkür ettiğini belirten Yıldırgan, “İlin tek profesyonel kulübü Vanspor başta olmak üzere Bal Ligi ve Amatörspor spor kulüpleri ve Van'da sporun gündemde tutarak, Van futboluna hizmet vermiş aktif futbol hayatını tamamlayan emektar antrenör ve futbolcuları sayfalarınıza taşıdığınız için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"OSMAN YILDIRGAN'I TANIYALIM"

05-01-1987 Van doğumlu olan Osman Yıldırgan, futbol hayatına Van'ın köklü futbol kulüplerinden Van Tekspor'da başladı. Van Türk Telekomspor, ve Vanspor altyapısında spora devam eden Yıldırgan, amatör ligde ve Vanspor altyapılarında gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başararak, Milli takım seçmelerine çağrıldı. Milli takım seçmelerinde Bursa İnegölspor yöneticilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bursa İnegölspor alt yapısına transfer oldu. Bursa 'da 1 yıl oynadıktan sonra Van Belediyespor'a transfer oldu. Van Belediyespor'da peş peşe iki şampiyonluk yaşayan Osman Yıldırgan, sırasıyla Tarsus İdmanyurdu, Nazilli Belediyespor, Batman Petrolspor, Beylerbeyi, Adıyamanspor, Antalya Kemerspor, İskenderunspor,  formalarını başarıyla terleten ve birçok takımda takım kaptanlıkları yapan ve aktif futbol kariyerini Adıyamanspor'da noktalayan Osman Yıldırgan, 15 yıllık futbol hayatının 3 yılını Amatör 12 yılını ise profesyonel futbolcu olarak, tamamladı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
İbrahim ateş 15 Şubat 2022 19:16

Yolunda bahtinda açık olsun inşallah

boran 15 Şubat 2022 15:28

BAŞARILAR ALLAH YARDIMCIN OLSUN. DSİ SPOR

Bakmadan Geçme