VANLI MAKSUT MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Belediye Vanspor formasını başarıyla taşıyan Vanlı Maksut Taşkıran, Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan futbolcu izleme hocaları tarafından Antalya'ya çağrıldı.

Rıdvan CAN

Spor Toto 3.Lig Karması’na Belediye Vanspor’un altyapısında yetişen ve Belediye Vanspor formasını başarıyla taşıyan Van’lı Maksut Taşkıran, Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan futbolcu izleme hocaları tarafından Antalya'ya çağrıldı.

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3.Lig'deki üç grupta yer alan takımlardan oyuncuların seçildiği karmaya, bu ligde hali hazırda oynayan milli oyuncular dahil edilmedi. 40 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 17 ile 22 arasında değişen toplam 75 oyuncunun olduğu Spor Toto 3.Lig Karması 6 ayrı takıma bölündü. 

Maçlar Antalya'da Titanic Deluxe Belek Otel sahasında oynandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, yeni bir uygulama şeklinde düzenli olarak belli dönemlerde yapılacak Spor Toto 3. Lig Karması müsabakalarını da takip etti.

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından başlatılan bu yeni uygulama, bu yılın Ocak ayında yine Antalya'da PTT 1.Lig'de ve Spor Toto 2.Lig'de oynayan oyuncuların oluşturduğu karmalarla yapılmıştı.

Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig Karması, Antalya'da üç maç yaptı. Vanlı Maksut Taşkıran Kırmızı takımda yer aldı. Van’dan karmaya bir futbolcu çağırılması dikkat çekti.  

Beyaz Takım: 1-Hayrullah Mert Akyüz, 2-Tugay Kırcalı, 3-Akın Alkan, 4-Kaan Dorak, 5-Melih Mursal, 6-Melih Vardar, 7-Tuğay Adamcıl, 8-Nurettin Çağlar, 9-Ahmet Sarı, 10-Emre Yüce, 11-Himmet Ertürk

Kırmızı Takım: 1-Ferdi yalçın, 2-Aykut Duran, 3-Semih Beyazlı, 4-Gökhan Payal, 5-Bilal Kılıç, 6-Maksut Taşkıran, 7-Murat Uçar, 8-Cihan İlkme, 9-Emre Gemici, 10-Önder Akdağ, 11-Canberk Özdemir.

Bakmadan Geçme