VANLI BOKSÖR BURAK DURGUN'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

KFA Kartal Fight Arena organizasyonuyla Kars İsmail Aytemiz Spor Kompleksinde 17 Haziranda düzenlenecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda ağır Siklet'te Âdem Vargun ile karşılaşacak olan Vanlı Boksör Burak Durgun'un hedefi şampiyonluk.

Rıdvan Can

Dünya Kick Boks Şampiyonası'ndan madalya ile dönmek isteyen Vanlı boksör Burak Durgun kendi antrenörlüğünü kendisi yapıyor. 10'ncu resmi maçına çıkacak olan Durgun, çıktığı 10 maçın 7'sini kazanarak Van'a madalyayla döndü.

Karşılaşmalarda kazandığı parayla Van'da modern bir spor salonu açarak gençleri spora teşvik eden Durgun, kendi çalışmalarını da kendi salonunda yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kars'ta yapılacak olan Dünya Kick Boks Ağır Siklet Şampiyonası müsabakası TV8.5'dan canlı yayınlanacak.

Şampiyona öncesi gazetemize açıklamada bulunan Vanlı Boksör Burak Durgun, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüğünü belirterek, "Çalışmalarım çok verimli geçiyor. İddialı hazırlanıyorum. Dünya şampiyonasından Van'a madalya ile döneceğime inanıyorum. Bu şampiyonaya hazırlanmam da yanımda olan ve sponsorluk desteği veren Ranss AVM'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha önce çıktığı ringlerde birçok başarı elde ettiğini vurgulayan Durgun, "Kars'tan da iyi bir dereceyle döneceğimi umuyorum. Başarılı bir hazırlık dönemi geçiriyorum. Tek hedefim Van'a Altın madalya ile dönmek. Bunun için Van halkından dualarını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme