Van’ı Marka Şehir Yapalım

Temayül yoklaması herkes için mutlu sonla bittiğini, Belenen sorun ve problemler olmadığını söyleyen AVCI,” Sakin geçen temayül yoklaması anlaşılıyorki, bu davaya gönül verenlerin yoklamada çıkan sonucu fazla dikkatte almadığını gösteriyor. Çünkü “Bu yoklama sıralamaya yüzde 10 etki eder ya da hiç etmez” diye konuştu.

AK Parti Van milletvekili aday adayı olan Nihat AVCI, van ilgili görüş ve düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Temayül yoklaması sonuçlarında Aldığımız oylar bizi eskisinden daha güçlü kıldı. Daha çok çalışma gayreti içerisine itti diyen avcı,” Mensubu olmakla her zaman onur ve gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin şimdi de Van Milletvekili aday adayı olarak hizmete talip olduk. Biz ister vekil olalım ister olmayalım, her zaman bu idealler uğrunda mücadelemizi sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Avcı,” Bu partinin en alt kademesinden tutunu da en üst kadrosuna kadar herkes en iyi şekilde bir hizmet vermektedir. Bu konuda hiçbir zaman tereddüdümüz olmadı. Van için, ülke için hizmet üretme gayesiyle hangi konumda olursak olalım, en iyi görevi yapmakla mükellefiz.” dedi.

Geçen günlerde Van’da Ak Parti Van milletvekili aday adaylarının temayül yoklaması gerçekleştirildi. Biz bu temayülde şahsıma gösterilen ilgi, verilen değer, kullanılan destek oyları beni ziyadesiyle sevindirmiştir diyen avcı,” Yıllardır ailesi siyasetin içinde olan biri olarak, bugün geldiğimiz noktayı çok makul ve güven verici olarak görmekteyiz. Temayül yoklamasında bize gösterilen teveccühlere layık olmaya çalışacağım. Bu konuda bize destek sunan herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Ifadesini kullandı.

 “ Bu bir hizmet yarışıdır, yarışı kazanan da var, kazanmayan da. Biz ilkelerimiz doğrultusunda halkımızla birlikte doğruları her zaman savunmaya devam edeceğiz. Çünkü hepimiz aynı trendeyiz, vagonlar farklı olsa da bizim güzergâhımız varmak istediğimiz nokta ve gaye aynıdır.

Bu yarışta bize verilecek olan bir milletvekili adaylığı ile halkımı her zaman her yerde layıkıyla temsil etmeye söz vermiş biri olarak sizlerin gören gözü, işiten kulağı olacağım.

Sesi duyulmayan, bir kenarda unutulan, yanına varılmayan, hal hatırı sorulmayanların sesi olmak için biz bu yola çıktık.” İnsanı temel alan hak ve özgürlükler diyen avcı,” mücadele etmenin, sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda eksik gördüğümüz konuların bir an önce çözüme kavuşmasına yönelik yapacağımız çalışmalarla hem ilimizin hem de ülkemizin müreffeh bir seviyeye gelmesine katkıda bulunacağız.” dedi.

 

Avcı,” İlimizde hizmet yarışının kardeşçe, barış ve güven içinde sürmesini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun böyle sürmesi ve halkın huzurunun bozulmaması için herkesin azami gayret göstermesi elzemdir.”

Çıktığımız bu yolda bize destek sunan herkese bir kez daha kalbi teşekkürlerimi sunarak, halkımız için yeni Ak Günlerin gelmesi temennisiyle selam ve muhabbetlerimi sunarım Sözleriyle konuşmalarına son Verdi.

 

 

Bakmadan Geçme