Vangölüspor'dan gazetemize ziyaret

Vangölü Sportif Faaliyetler Kulübü yönetimi ve teknik heyeti gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Vangölü Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Yavuz Oruç beraberindeki kulüp menajeri Osman Yıldırgan, takım kaptanı Ali Kurt ve gazetemiz spor müdürü, kulüp basın sözcüsü Rıdvan Can ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüştü.

“İlimizi futbolda hak ettiği yere getireceğiz”

Ziyarette konuşan Teknik Direktör Yavuz Oruç, “Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, ASFK Başkanı Ramazan Kıvanç’ın ziyareti sonrası Van’ın önde gelen değerli gazetesi Vansesi’ni ziyaret etmek istedik. Vangölüspor olarak Van’ın gençlerini sporda daha iyi yerlere getirmek için çaba sarf ediyoruz. 1 milyon 200 bin nüfusu bulunan Van’ın futbolda hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Şuan amatör ligde mücadele eden iki takımımız var. Biz bu sayıyı yükseltmek istiyoruz. Allah’ın izniyle biz öncülük yaparak ilimizi futbolda hak ettiği yere getireceğiz. Bundan dolayı sayın valimizden ve ilimizde bulunan kurumlardan destek bekliyoruz” dedi.

“Çok iyi futbolcular yetiştirmeyi hedefliyoruz”

Takım kaptanı Ali Kurt, “Van’ın köklü gazetesi Vansesi’nde bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Van’da spora yeni bir hava katmak istiyoruz. Futbolda ilimizde ve bölgemizde güzel işler yapmak istiyoruz. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. İlimizde de çok iyi futbolcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“Takımımızda gönül birlikteliği var”

Kulüp menajeri Osman Yıldırgan ise “Profesyonel futbol geçmişi olan insanlarız. İlimizin sportif konulardaki ihtiyaçlarını biliyoruz. İmkanlar elverirse bu ihtiyaçları karşılamak istiyoruz. Çocukların hayallerini yaşayanlar olarak onlara da bu hayalleri yaşatmak istiyoruz. Yavuz Oruç ve ben işlerimizi bırakarak Van’ın futbolu için elimizi taşın altına koyduk. Ali Kurt ağabeyim de dışarıda birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen takım kaptanlığını yapıyor. Gazeteci Rıdvan Can ağabeyim ise takımımızda basın sözcülüğü görevini en güzel şekilde yürütüyor. Takımımızda gönül birlikteliği var. Gerekli imkan ve koşullar sağlanırsa ilimizi futbolda çok iyi noktaya getirebiliriz” dedi.  

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan Vangölü Sportif Faaliyetler Kulübü teknik heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yapacakları olumlu, güzel işlerde seslerinin duyurulmasında yardımcı olacaklarını belirtti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme