VANGÖLÜ SPORTİF GELİYOR

Bölgesel Amatör Ligde Van'ı temsil edecek takımlardan Van Gölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü TFF'nin belirlediği Katılım Bedelini yatırdı.

2020-2021 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig’de Van'ı ilk kez temsil edecek olan Van Gölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig  (BAL) Lige katılım bedelini ödeyerek, 2020-2021 Futbol sezonunda Van'ı Yolspor ile birlikte temsil edecek.


 "KURA İLE BAL LİGİ'NDE"

Geçen sezon İpekyoluspor adıyla mücadele ettiği Van 1'nci Amatör ligde Erciş Gençlik Belediyespor ile aynı puanları paylaşan İpekyoluspor Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yapılan kura çekiminde Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve ASKF başkanı Ramazan Kıvanç'ın hazır bulunduğu iki kulüp temsilcilerinin öncülüğünde yapılan kura çekiminde adı çıkan İpekyoluspor Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı kazanmıştı. 


"İPEKYOLUSPOR GİTTİ VANGÖLÜ SPORTİF FAALİYETLERİ SPOR KULÜBÜ GELDİ" 
2020-2021 futbol sezonunda isim değişikliğine giderek, Van Gölü Sportif Spor kulübü adını alarak,  Bölgesel Amatör Lig'de yeni adıyla mücadelesini sürdürecek. 


 "KATILIM BEDELİNİ ÖDEDİK"
Van Gölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü sportif direktörü Kadir Tunçdemir, gazetemize yaptığı açıklamada;İsim değişikliğine giderek, Van gölü sportif spor kulübü adıyla yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceklerini belirterek, bunun için TFF'nin belirlediği lige katılım bedelini belgeleri ile birlikte TFF Amatör İşler Müdürlüğü’ne göndererek,  başvurularını yaptıklarını söyledi.


"VAN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez mücadele edeceklerini ve Van'ı en güzel şekilde temsil edeceklerini belirten Sportif direktör Kadir Tunçdemir, "İyi bir takım kuruyoruz tamamı Vanlı sporcular ve antrenörleden oluşuyor. Yeni bir kulübüz her spor kulübü gibi bizimde maddi anlamda sıkıntılarımız var buna rağmen iyi bir kulüp yönetimi oluşturduk yöneticilerimizin çoğu futbolun içinden gelen futbolu bilenlerden oluşuyor. Hedefi olan bir kulübüz bizlerde içinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgınına ve ekonomik sıkıntılara rağmen elimizi taşın altına koyduk bu takımı hedefine taşımak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Yeni bir yapılanmaya girdik amacımız Van Gölü Sportif Spor kulübü çatısı altında yeni yetenekler keşfetmek ve spora kazandırmak Vanlı iş adamlarından STK temsilcilerinden destek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme