VANGÖLÜ FUTBOLCULARINA TİYATRO MORALİ

Bölgesel Amatör Lig'de İlimizi temsil edecek olan Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü yönetim futbolcular ve teknik heyeti Van Bölge Tiyatro ve Sanat Yönetmeni Mesut Irk'ın daveti üzerine Van Bölge Tiyatrosunda sergilenen 'Kocalar Kreşi' oyunu izleyerek, hem moral kazandılar, hemde stres attılar.

Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü önceki gün İpekyolu ilçe Futbol sahasında Silahtaroğlu Vanspor Paf takımı ile oynadığı hazırlık maçının ardından takım halinde İkinisan caddesi üzerinde bulunan Van Bölge Tiyatrosunda Yönetmen Mesut Irk ve öğrencilerinin oynadığı 'Kocalar Kreşi' oyunu izleyerek, hem stres attılar hemde sezon öncesinde moral kazandılar.

"VAN BÖLGE TİYATROSU EKİBİNE TEŞEKKÜRLER"

Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü teknik direktörü Yavuz Oruç, Yoğun geçen antrenmanların ardından futbolcularımız oldukça yoruluyor. Yaklaşan sezon öncesi bizleri davet eden Van Bölge Tiyatrosu yönetmeni Mesut Irk ve arkadaşlarına takımım adına çok teşekkür ediyorum. Takımın moral ve motivasyon anlamında hem eğlendik hemde stres attık bu tiyatro oyunu çok iyi geldiğini ifade etti.

"VANGÖLÜ SPOR KULÜBÜNE BAŞARILAR DİLERİZ"

Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü yönetim, futbolcu ve teknik heyetini ağırlayan Van Bölge Tiyatrosu genel sanat yönetmeni Mesut Irk, Sergilemiş oldukları güzel performans  sonrası yaptığı açıklamada; "Vanlı

gencleri gerçek sanat anlayışıyla buluşturup meslek sahibi yapmak amacıyla hiç bir destek almadan çalışmalarına devam ettiklerini özel kurum olarak açmış oldukları Van Bölge Tiyatrosunda  toplam 12 ana kadro 50 tiyatro bölümü oyuncusu, 24 latin dansları öğrencisi, 16 müzik bölümü öğrencisi, 16 bale jimnastik öğrencisi olmak üzere

toplam 8 gönüllü eğitmenin olduğunu belirterek, bu yıl rekor  sayıda oyun çıkarmış ve sayısız seyirciye ulaştıklarını sözlerine ekleyerek, bunun yanısıra 7 farklı ödüllü ekip ile üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme