Vangölü Anaokuluna anlamlı ziyaret

Vali Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Van'ın en modern 12 derslikli Vangölü Anaokulunda incelemelerde bulundu.

Vali Ozan Balcı yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın en iyi eğitim olanaklarına sahip olması için çalışıyoruz. Vangölü Anaokulu, modern altyapısı, geniş oyun alanları ve donanımlı sınıflarıyla Van için gurur kaynağı olacak. Burada çocuklarımız keyifli bir şekilde eğitim alacaklar" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ise, "Vangölü Anaokulu, Van'ın en yeni ve en modern eğitim kurumlarından biri. Burada çocuklarımız hem eğlenecek hem de nitelikli bir eğitim alacaklar. Okul öncesi eğitimin önemine inandığımız için böyle modern bir tesisin açılmasından dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Gülşen Orhan da konuşmasında, "Eğitime yapılan yatırımlar, geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimi için çok değerli. Vangölü Anaokulu'nun Van için önemli bir kazanım olduğuna inanıyorum. Burada çocuklarımız hem sosyal hem de akademik açıdan güçlenecekler" dedi.

Okul binası, 12 adet derslik, kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, güneş enerjisi ile ısınma sistemi, geniş oyun alanları ve zengin donanımlı sınıflarıyla dikkat çekiyor. Okul, Van'ın en modern eğitim kurumlarından biri olarak öne çıkıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme