VAN'DA YENİ BİR CADDE DAHA GÜZELLEŞİYOR

İpekyolu Belediyesi'nin Van'da başlattığı sokakları yenileme projeleri kapsamında Sıhke Caddesi, Eski Gima Mağazası bitişiğinde yer alan Ercişli Emrah Sokağı hazırlanan projeyle modern görünüme kavuşacak.

Berk İlhan

Sağlıklı şehirleşmenin vazgeçilmez unsurlarından olan yollar konusunda önemli çalışmalara imza atan İpekyolu Belediyesi Van'ın ara sokaklarını yenileyerek güzelleştirmeye devam ediyor.

Daha önce Şemsiyeli Sokak, Kültür Sokak, Mumune Sokak ve son olarak Ordu Sokakta kaldırım, ışıklandırma, yol düzenleme çalışmalarıyla sokaklara modern görünüm kazandıran İpekyolu Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün talimatlarıyla hazırlanan projeyle Sıhke Caddesi Ercişli Emrah Sokak yenilenerek farklı bir görünüme kavuşacak.

“Ercişli Emrah sokağını yeniliyoruz”

Gazetemize açıklama yapan İpekyolu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, butik sokak yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İpekyolu Belediyesi olarak şehrimizin merkezi ilçesi olan İpekyolu'nda önemli projeler hayata geçirdik. Projelerimiz bu sezonda devam ediyor. Şimdi Ercişli Emrah sokağını yeniliyoruz. Sokağımızı geniş kaldırımıyla, rahat yoluyla ve ışıklandırmalarıyla güzel bir görünüm kazanacak. Ekiplerimiz şuan çalışmalarını yürütüyor. İnşallah en kısa sürede Ercişli Emrah Sokağını halkımızın hizmetine açacağız” dedi. 

 

Bakmadan Geçme