Van Masterler Antalya'dan mutlu dönüyor

Asteria Kremlin Palace otel tesislerinde 18-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve 5 farklı ülkeden toplam 40 takımın kıyasıya mücadele ettiği The 12'nci İnternational Masters Cup Uluslararası Masterler şampiyonasında yenilgi yüzü görmeyen Van Masterler takımı Van'a mutlu dönüyor.

Her yıl geleneksel olarak Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen dünyanın en iyi futbol organizasyonlarının başında gelen The 12'nci İnternational Masters Cup Uluslararası Masterler şampiyonası turnuvasında birçok yerli ve yabancı ünlü futbolcular sahne aldı.
Yıldız futbolcuların ter döktüğü bu yılki turnuva geçen yıl hayatını kaybeden Antalya Masterler oyuncusu ve antrenör merhum Bülent Üstüner anısına düzenlendi. 

MASTERLER GRUPTAN NAMAĞLUP ÇIKTI

Asteria Kremlin Palace otel tesislerinde gerçekleşen ve 5 farklı ülkeden toplam 40 takımın kıyasıya mücadele ettiği The 12'nci İnternational Masters Cup Uluslararası Masterler şampiyonasında her yıl olduğu gibi bu yılda Van'ı başarıyla temsil eden temsilcimiz Van Masterler takımı Kocaelispor, Ankaragücü Gençlerbirliği ve Tokatspor'un bulunduğu zorlu grubu namağlup tamamlamayı başararak, gol averajıyla çeyrek finali kaçıran taraf oldu. Tokatspor, Ankaragücü Gençlerbirliği ve Kocaelispor gibi güçlü rakiplerle karşılaşan Van Masterler takımı grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puanla gruptan namağlup çıkmayı başarsa da son maçında Ankaragücü, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak, 1 gol averajla çeyrek finali kaçıran taraf oldu.

ŞEVGİN VE YILMAZ TURNUVANIN EN İYİLERİ ARASINDA YER ALDI

Uluslararası futbol organizasyonları arasında yer alan Masterler futbol turnuvasında 40 takım arasında en iyi futbol oynayan Van Masterler takımında kalesinde adeta devleşen, yaptığı kritik kurtarışlarla alkış almayı başaran tecrübeli kaleci Metin Şevgin ve üç maçta da ortaya koyduğu performansla, kritik dakikalarda attığı gollerle takımını kurtaran namı diğer kaptan Zeki, Metin Şevgin ile birlikte turnuvanın en iyileri arasında yer almayı başardılar.

"İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK"

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Masterler turnuvasına ilimizi temsilen katıldıklarını belirten, Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi güzel geçen bir turnuvayı daha güzel anılarla geride bıraktık. Bu önemli organizasyonda bizim için önemli olan, ilimizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmekti. Onu da her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirdik. Güzel bir turnuva oldu. İlimize yakışır şekilde mücadele ettik. Belki gruptan çıkamadık ama genel anlamda tüm takımlardan ve maçlarımızı izleyen otel misafirlerinden beğeni aldık. Bizim için önemli olan şampiyonluktan ziyade 40 takım arasında centilmence Fair play çerçevesinde iyi mücadele sergilemekti. Bu mücadelelerinden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Turnuvayı organize eden başta Fanatic Tour Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur'a, ekibine ve turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyor şampiyon kupasını kaldıran Karatepe'yi tebrik ediyorum" dedi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI KARTEPESPOR'UN

Bu yıl merhum Bülent Üstüner anısına 12'ncisi gerçekleşen Antalya Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası final maçında Büyükçekmece takımını 2-0 mağlup eden Kartepe Masterler takımı şampiyon olurken, Büyükçekmece Masterler takımı ikinci, Gaziantep Masterler takımı ise üçüncü oldu.

ZEKİ YILMAZ'A PLAKET

Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un başkanlığında gerçekleşen plaket töreninde Van Masterler takımı adına dernek başkanı Zeki Yılmaz'a plaket verildi.

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme