VAN KONSERE DOYDU

Van Toplum Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği toplulukları konseri Vanlı müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Konseri Vali Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan birlikte izledi. Vali Doğan koro şeflerine çiçek vererek kutladı.

Rıdvan Can

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde düzenlenen Van Toplum Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği toplulukları konseri büyük ilgi gördü. Vanlı yetenekli gençlerden oluşan koroların konserini Vali Aydın Nezih Doğan eşi Hatice Doğan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Peyami Battal, öğretim görevlileri,  Toplum Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Murat Oto, dernek yöneticileri, öğrenciler ve kalabalık müziksever topluluğu izledi.  Vali Doğan konser sonunda koro şeflerine çiçek vererek kutladı.

İki bölümden oluşan konserde Türk Sanat Müziği koro şefliğini müzik öğretmeni Derya Avcı, Türk Halk Müziği koro şefliğini ise müzik öğretmeni Serdar Budak yaptı.  Konserde Van türküleri ve şarkılarının yanı sıra  seçkin esreler   solo ve  koro elemanları tarafından seslendirildi.  Konser salonunu dolduran müzikseverler şarkı ve türkülere eşlik ederek neşeli dakikalar geçirdiler. 

Bakmadan Geçme