VAN GÖLÜSPOR'DA HEDEF 3 PUAN

BAL ligi 3'ncü hafta Van derbisinde Van Yolspor'u 2-0 mağlup ederek, yoluna devam eden Van Gölüspor Pazar günü sahasında oynayacağı Şırnak İdmanyurduspor karşısına üç puan parolasıyla çıkıyor.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1’nci Bölge 1'nci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van GölüsporPazar günü saat 13.00'te İpekyolu ilçe stadında Şırnak İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek.

7 puanla üçüncü sırada bulunan Van Gölüspor, bir puan gerisinde 6 puanla 5'nci sırada bulunan Şırnak İdman Yurduspor karşısında üç puan için mücadele edecek.

"Takımda moraller yerinde"

Lig’in 3'ncü haftasını 7 puanla liderin 2 puan gerisinde 3'ncü sırada tamamlayan temsilcimiz Van Gölüspor'da cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Yavuz Oruç,  yönetiminde yapılan son antrenmanda taktik çalışıldı. Antrenmanda tüm futbolcuların ve teknik heyetin moral ve motivasyonu üst düzeydeydi.

Oruç: Üç puan bizim olacak

Van Gölüspor'un tecrübeli teknik direktörü Yavuz Oruç, zorlu maç öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Oruç, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta Van derbisinde Van Yolspor'u güzel bir futbolla mağlup ederek, 3 puan aldık. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Pazar günü saha ve seyircimiz karşında Şırnak İdman Yurduspor’u yenmek için sahaya çıkacağız. Şırnak maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoruz. Şuan takımda moraller üst düzeyde. Şırnak ligin iyi takımlarından,  Van'a kazanmak için gelecekler ve sonucu etkileyecek önemli  futbolculardan oluşuyor. Bizde iyi takımız rakibin oyun planına göre bizimde oyun planımız var. Takımıma güveniyorum. Taraftarımızın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

Bakmadan Geçme