• Haberler
  • Spor
  • Van Gölüspor'da Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçı hazırlıkları sürüyor

Van Gölüspor'da Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçı hazırlıkları sürüyor

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Van Gölüspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde sergilediği kötü performansından dolayı zor günler geçiren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz kazanmak için sahaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Van Gölüspor, Pazar günü deplasmanda Kayabağlar Beldesi Gençlikspor’a konuk olacak. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Van Gölüspor yetkilileri kötü gidişata son vermek istediklerini kaydetti.  

Van Gölüspor'un Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi hazırlıklar sürüyor. Takım, kötü gidişattan kurtulmak ve galibiyet elde etmek için hazırlıklarına devam ediyor. Maçın sonucu, takımın performansına ve oyuncuların sahada göstereceği başarıya bağlı olacak.  

Kırmızı Siyahlı temsilcimizin yetkilileri gazetemize yaptığı açıklamada “Son zamanlarda kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen takımımız, hafta sonu deplasmanda Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ile karşılaşacak. Kötü gidişata dur demek için sahadan galip ayrılmak istiyoruz” dediler.

Son dönemdeki kötü performans nedeniyle zor günler geçiren Van Gölüspor, bu maçı bir dönüm noktası olarak görüyor. Takımın teknik heyeti ve futbolcuları, yoğun şekilde antrenman yapıyor ve stratejilerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takım yetkilileri, maç öncesi oyuncuların motivasyonlarını yüksek tutmak adına çeşitli önlemler aldıklarını belirtiyor. Antrenörler, oyunculara taktiksel talimatlar vererek maçın önemini vurguluyorlar. 

Bakmadan Geçme