VAN GÖLÜSPOR BİR PUANLA DÖNÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Gölüspor deplasmanda Siirt Kurtalanspor ile 0-0 berabere kalarak bir puanla döndü.

Rıdvan Can

TFF Bölgesel Amatör Lig hafta sonu oynanan maçlarla başladı. BAL Ligi'nde ilk maçına çıkan Van Gölüspor zorlu Siirt Kurtalanspor deplasmanında golsüz berabere kaldı. Zorlu geçen mücadele de girdiği pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz Van Gölüspor'da teknik direktör Yavuz Oruç, yaptığı açıklamada; “Ligin yeni takımıyız ilk maçta gönül isterdi Van'a üç puanla dönelim olmadı. Futbolcularımın ortaya koyduğu mücadele ve üst düzey performansları bizi son derece mutlu etti. Siirt Kurtalan takımı ligin tecrübeli ve iyi takımıdır. Zorlu Siirt deplasmanından galip gelebilirdik bir puanla döndük. Kendi evimizde iki maçımız var. Bu iki maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

KULÜP BAŞKANI TAKIMI YALNİZ BIRAKMADI

Siirt Kurtalanspor maçı öncesi kulüp başkanlığına getirilen iş insanı Yakup Akanöz, takımını ilk maçında yalnız bırakmadı.

Akanöz, maç sonrası yaptığı açıklamada Van Gölüspor Kulübünün Van’ın takımı olduğunu ifade ederek, “Siirt Kurtalan maçı öncesi göreve geldik. Takımımızın ilk maçında yanında olduk. Zorlu bir maçtan bir puanla ayrıldık. Deplasmanda bir puan almak her zaman iyidir. Bizler yönetim olarak, Van Gölüspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Siirt Kurtalan maçında üst düzey performans sergileyen takımı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme