Van Gölü aktvistleri TRT radyonun konuğu olacak

Van Gölü Aktvistleri Derneği 16 Nisan Salı (yarın) TRT Erzurum Radyosu'na canlı yayın konuğu olarak Van Gölü ile ilgili aktarımlarda bulunacak.

TRT Erzurum Radyosu'nun sevilen programlarından biri olan "Hayatın İçinden", önemli bir konu ve değerli bir konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. 16 Nisan Salı günü saat 11.00'de yayınlanacak programda, Yıldıray Yıldız'ın sunumuyla Van Gölü Aktivistleri Derneği Başkanı Dr. Erdoğan Özel canlı yayın konuğu olacak. Programda, Van Gölü'nün eşsiz ekosistemi ve bu ekosistemi korumaya yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra, özellikle Van Gölü balığının göçü üzerinde durulacak. Dr. Erdoğan Özel, derneğin yürüttüğü projeleri, doğal yaşamın korunması adına atılan adımları ve gelecek planlarını dinleyicilerle paylaşacak.

Van Gölü'nün sadece Türkiye için değil, dünya için önemli bir doğa harikası olduğunu belirten Dr. Özel, gölde yaşayan türlerin korunması ve göl ekosisteminin dengesinin sağlanması için sürdürdükleri mücadeleyi detaylarıyla anlatacak.

Van Gölü ve çevresindeki doğal yaşamı korumak adına yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için bu program kaçırılmayacak bir fırsat olacak. TRT Erzurum Radyosu'nda "Hayatın İçinden" programı, 16 Nisan Salı günü saat 11.00'de Yıldıray Yıldız'ın sunumuyla canlı olarak yayınlanacak. Dinleyiciler, programı FM bandından ya da TRT'nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak takip edebilecekler.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme