VAN DERNEKLER FEDERASYONU'NDAN VAN'A ÇIKARMA!

Van Dernekler Federasyonu (Van FED) Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Donat beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van'a çıkarma yaparak çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Burhan Ergin

Merkezi İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan, Vanlıların sosyal yardımlaşma ve dayanışmalarını sağlamak, Van'ın kültürel tanıtımı ve değerlerinin yaşatılmasına katkı sunmak üzere faaliyet gösteren Van derneklerinin güç birliği ile kurulan Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat beraberindeki yönetim kurulu Mehmet Güzel, Vedat Dursun, Orhan Ayyıldız, Tahsin Babur ve Ali Haydar Güneş ile birlikte Van’a çıkarma yaptı. 

“Projelerimize destek sözü verdiler”

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ve Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (OSB) Başkanı Memet Aslan ile görüşen Van FED Başkanı Fevzi Donat, “Van Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak Van Valiliğimizi, Van Ticaret ve Sanayi Odamızı ve Van Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ettik. Görüşmelerimizde Vanlı hemşerilerimizin taleplerini, beklentilerini ve etkinliklerimizi paylaştık. Her zaman olduğu gibi samimi ve içten yaklaşımıyla Van ve Vanlıların faydasına olacak bütün projelerimize destek sözü verdiler. Yakın ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e, Van TSO Başkanı Necdet Takva’ya ve Van OSB Başkanı Memet Aslan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme