Van'da yol çöktü

Van'ın İpekyolu İlçesi'ndeki Alipaşa Mahallesi Toraman Sokak'ta ani bir yol çökmesi yaşandı.  İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen bölgeye intikal ederek, yol çökmesine müdahale etti. Ekipler, çökmenin genişlemesini önlemek ve trafik akışını normale döndürmek için stabilize dolgu malzemesi kullanarak yolu kapattı.

Van’ın İpekyolu İlçesine bağlı Alipaşa Mahallesi Toraman Sokak'ta aniden oluşan ve trafik akışı açısından tehlike oluşturan yol çökmesine İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilerek, stabilize dolgu ile kapatıldı.

Van'da yol çöktü

Konu hakkında açıklama yapan İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "Alipaşa Mahallesi'nde ani bir yol çökmesi meydana geldi. Hemen ekiplerimizi bölgeye yönlendirerek soruna müdahale ettik. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak en öncelikli hedefimiz. Ekiplerimiz kısa sürede çökmenin genişlemesini önleyerek yolu geçici olarak trafiğe kapattı" dedi.

Alipaşa Mahallesi sakinleri, belediyenin hızlı müdahalesi ve soruna kalıcı çözüm bulma çabaları karşısında memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, can ve mal güvenliklerinin korunması için alınan tedbirlerden dolayı İpekyolu Belediyesi'ne teşekkür etti.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
VAN'DAKİ YOLLARIN BERBAT DURUMU 07 Haziran 2024 00:22

2000- 2024 ARASINDA EŞGÜDÜM HALİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI YAPILMADIĞINDAN DSİ AYRI ZAMANDA, VEDAŞ AYRI ZAMANDA, TELEKOM AYRI ZAMANDA, VASKİ AYRI ZAMANDA, AKSAGAZ AYRI ZAMANDA YOLLARDA KAZI YAPIP HAT ÇEKİNCE VE ÖNÜNE GELEN DE CADDE VE SOKAKLARI DİLEDİĞİ GİBİ KAZINCA VAN'IN ÜÇ MERKEZ İLÇESİNDE, 35 MAHALLESİNDE BİNLERCE CADDE, SOKAK VE ARA SOKAĞINDA ON BİNLERCE KAZI VAR, YAMA VAR, ÇUKUR VAR, ÇÖKME VAR, TAHRİBAT VAR. ALLAH AŞKINIZA DÜNYANIN NERESİNDE VAN'DAKİ KADAR " YAMA" VAR. YOLLAR KÖTÜ, ÜSTÜNE DE TERTEMİZ, SÜPÜRÜLMÜŞ VE FERAH BİR CADDE VE SOKAK BULMAK O KADAR ZOR Kİ. BAKIMSIZLIK BİR YANDA, KULLANIŞSIZLIK BİR YANDA, KİRLİLİK BİR YANDA BU YOLLARIN HALİ HİÇ Mİ DEĞİŞMEYECEK?

Bakmadan Geçme