Van'da Yarın Elektrikler Kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 2 Şubat Cuma (Yarın) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 2 Şubat Cuma (Yarın) saat 09.00 ile 17.00 arasında 5 ilçe ve mahallelerinde elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte detaylar…

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

İpekyolu ilçesinde, karakoç,ırgat, dibekli,yatıksırt,gövelek,bostaniçi, yukarıgüneyce,aşağıçitli,baklatepe, dereüstü,erçek,değirmenarkı,ağzıkara, aktaş,beşçatak,yalınağaç,çalımlı, arıtoprak,kaymaklı mahallelerinde, serhat,seyit fehim arvasi,bostaniçi,fırat,karşıyaka, hacıbekir,kevenli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit ilçesinde, akınlar,şabaniye,kurubaş mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar ilçesinde, umut, elaçmaz mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba ilçesinde, beyüzümü, çomaklı,çobanoğlu, alabayır,yalnızağaç,kozluca, gedelova,gölyazı] mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme