Van'da ücretsiz konser düzenlenecek

Edremit Belediyesi, Sırrı Süreyya Öner Futbol Turnuvası'nın kapanışında Murad Demir ve Özlem Bağlayan'ın sahne alacağı ücretsiz konser düzenleyecek.

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Sırrı Süreyya Öner Futbol Turnuvası, renkli bir kapanış etkinliğiyle sona erecek. Turnuva kapsamında gerçekleştirilecek kupa töreni, sevilen sanatçıların sahne alacağı ücretsiz halk konseri ile şölene dönüşecek.

Edremit Kent Meydanı’nda 25 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak etkinlikte, ünlü müzisyen Murad Demir ve güçlü sesiyle tanınan Özlem Bağlayan sahne alacak. Vanlı müzikseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen konserle birlikte, turnuvaya katılan takımlara ödülleri takdim edilecek.

Edremit Belediyesi yetkilileri, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederek, halkın moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme