Van'da o mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 20 Nisan Cumartesi (Bugün) Van merkez dahil  olmak üzere 8 ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 20 Nisan Cumartesi (Bugün) Van’da 8 ilçede yapılacak olan onarım ve bakım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Van’ın İpekyolu ilçesinde 12.00 ile 17.00 saatleri arasında, Dereüstü Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 15.00 ile 18.00 saatleri arasında, Ilıkaynak, Yukarıgölalan,Aşağıgölalan, Erçek,Karagündüz Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 12.00 ile 17.00 saatleri arasında, Gölyazı, Çobanoğlu, Yalnızağaç, Çomaklı, Kozluca, Gedelova Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çelebibağı Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Atalan,Aladüz,Abalı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Sağmalı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi civarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Başkale ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, Yolmaçayır, Gedikbaşı, Ortayol Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, Doluçıkın Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 15.00 ile 18.00 saatleri arasında, Sürüyolu Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme