Van'da merkez mahallelerde kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 6 Haziran Perşembe (bugün) Van merkezde bazı mahallelerde ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 6 Haziran Perşembe (bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van’ın bazı merkez mahallelerinde ve ilçe mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıklayarak  vatandaşlara tedbirli olmalarını belirtti.

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bostaniçi, Karpuzalan Mahallesinde, Esenler, Vali Mithat Bey, Yeni Mahallelerinde, Serhat, Bostaniçi, Seyit Fehim Arvasi, Fırat, Karşıyaka, Hacıbekir, Kevenli Mahallelerinde, Ağzıkara, Aktaş, Arıtoprak, Aşağıçitli, Baklatepe, Beşçatak, Bostaniçi, Çalımlı, Değirmenarkı, Dereüstü, Dibekli, Erçek, Gövelek, Irgat, Karakoç, Kaymaklı, Ortanca, Yalınağaç, Yatıksırt, Yukarıgüneyce Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Akköprü Mahallesinde, Alabayır, Beyüzümü, Çobanoğlu, Çomaklı, Gedelova, Gölyazı, Kozluca, Yalnızağaç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Dönemeç,Gölkaşı Mahallesinde, Akınlar,Kurubaş,Şabaniye Mahallelerinde, Süphan Mahallesi Ve Buna Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, Gönderme Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, salihiye mah.özdemirhan oglu cad.vanyolu mah. Vanyolu kanterler cad. , çelebibağı mahallesinde, bozyaka, bucakönü, çetintaş, çobandüzü, gültepe, gümüşoluk, kırkpınar, kocapınar, uncular, yukarıakçagedik mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.Van’ın Saray ilçesinde, Koçbaşı Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.


Van’ın Gürpınar ilçesinde, Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Tutak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme