• Haberler
  • Güncel
  • Van'da Kesinti YapılacakVan'da Kesinti Yapılacak! 7 ilçe dikkat…

Van'da Kesinti YapılacakVan'da Kesinti Yapılacak! 7 ilçe dikkat…

VEDAŞ, 3 Şubat Cumartesi (Yarın) Van'ın 7 ilçesinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada: 3 Şubat Cumartesi (Yarın) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında,

Van’ın İpekyolu ilçesinde, aşağıgölalan,ılıkaynak, erçek,karagündüz,yukarıgölalan, bostaniçi,yukarıgüneyce mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, beyüzümü ve kelle mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Saray ilçesinde, çakmakköy,kurucan, zincirkıran,baltepe,kapıköy, beyarslan,kazımpaşa,karahisar, kekikdüzü,keçikayası,örenburç, yeşilağaç,bakışık,çartak,yamanyurt, sırımlı,atatürk,dolutaş,mahmudiye, feritmelen,kargalı,kepir,çaybağı, değirmigöl,kazlıgöl,koçbaşı planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, kuşçu,akbulak,dağören, erişen,sürüyolu,sarımemet,çakmak,esenkoç,doğangün, akçaçay,otlakbaşı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Gevaş ilçesinde, karşıyaka mahallesi,ömer hat sokak,istiklal caddesi,meşeler sokak ve deli emin sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde, paşa köy,kaşıkçılar ,altıntaş,altın dere ,güney yamaç,kartal, şişli,çömlekçi, elma yaka,ulubeyli, yayla konak, doğan yayla, ünlüce,ak yayla, çiçekli,bağcılar, yaşlı kavak, cevizi belen,islam mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın Özalp ilçesinde, damlacık,emek,yukarı yorganlı, yavuzlar,yarım kaya,boyaldı,dönerdere, eğri belen,su geçer,bodur ağaç,çırak köy, dorutay,hacı ali,kaşı kara,yukarı tulgalı, kalecik,yukarı balçıklı,yumruklu,çavuşlar, mahmudiye,aşağı molla hasan,boğazkesen, kırk çalı,göz değmez,aşağı yorganlı, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.” İfadelerine yer verildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme