Van'da kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 5 Haziran Çarşamba (bugün) Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 5 Haziran Çarşamba (bugün) Van’da 6 ilçede 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisinin yapılacağını açıkladı. İşte kesintinin yapılacağı yerler…

Van’ın Muradiye ilçesinde, Aşağıargıt, Gönderme, Gümüştepe, Tansu, Yukarıargıt Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Dönemeç,Gölkaşı Ve Eminpaşa Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Abdurahman Gazi Mahallesi, Selimbey Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Çelebibağ Mahallesinde Ve Bozyaka, Bucakönü, Çetintaş, Çobandüzü, Gültepe, Gümüşoluk, Kırkpınar, Kocapınar, Uncular, Yukarıakçagedik Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bostaniçi Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde, Saltuk Karakolunda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme