Van'da Kesinti Yapılacak! Bu Mahalleler Dikkat…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 7 Kasım Perşembe günü (Bugün) Van'da 5 ilçe ve mahallelerinde 8 saatlik planlı elektrik kesintisi yapacağını açıklayarak Vanlılara duyuruda bulundu.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 7 Kasım Perşembe günü (Bugün), saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında 8 saat boyunca devam edecek olan bakım ve onarım nedeniyle Van’ın bazı ilçe ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

VAN’DA ELEKTRİKLER KESİLECEK

İpekyolu,Şerefiye,Valimithatbey,Serhat,Yenimahalle,Esenler,Bostaniçi Mahalleleri Ve Buna Bağlı Sokaklarda, Baklatepe,Yalınağaç Mahallelerinde, Yeni,Serhat,Bostaniçi,Seyit Fehim Arvasi, Fırat,Karşıyaka,Hacıbekir,Kevenli Mahalelerinde, Bostaniçi Ve Kıratlı Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Erciş, Çelebibağı Mahallesi, Merkez.Sondaj Caddesi, Eski Belediye Caddesi, Son Durak, Zarok Mevki, Örene Mahallesi.Çelebibagı Yol Boyunca Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Çaldıran, Yavuzselim Mahallesi Ve Beyazıt Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Tuşba, Kalecik Mahallesinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Edremit, Edremıt Akın,Kurubaş,Şabaniye Mahalelerinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme