Van'da elektrikler kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 10 Mayıs Cuma (bugün) Van'da elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 10 Mayıs Cuma (bugün) Van’da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Kalecik Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile  17.00 saatleri arasında, Şerefiye, Bahçıvan, Cumhuriyet Ve Hafiziye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Alnıak, Giyimli, Hoşap, Koçgüden, Mollahüseyin, Taşdöndüren, Tutmaç, Yedisalkım Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yakıncak Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yukarı Balçıklı Mahallesi Balçıklı Karakolunda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bakacık Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Aşağıgöze, Haydarbey Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Beyazıt, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Selim Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme