Van'da elektrik kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), bugün Van'ın Muradiye, Çatak, Erciş ve Çaldıran ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 24 Mayıs Cuma (bugün) Van’ın 4 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektrik kesintisinin detayları…

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Gönderme Mahallesi, Köprü Mezrasında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çatak ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kaçıt, Korulu,Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çetintaş, Gültepe, Gümüşoluk, Kırkpınar, Yukarıakçagedik, Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Hangedik Ve Sarıçimen Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme