Van'da Elektrik Kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van'da 10 Eylül Pazar günü (Bugün) için bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi uyarısında bulundu.

Fahrettin Yiğit

VEDAŞ Yaptığı açıklama ile 10.09.2023 Pazar günü (Bugün)

Saat: 12.00 ile 14.00 arasında Bahçesaray ilçesinde; Altındere ,Ünlüce, Cevizlibelen,Kaşıkçılar Ve Bağlı Sokaklarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Saat: 09.00 ile 14.00 arasında Çaldıran ilçesinde; Fatih, Beyazıt, Yavuz Selim Mahallesi, Erginler Mahalleleri,Kuskunkıran Köyü, Seyitova, Kavutlu,Yaşkütük,Yatırlı,Göl Mezraları, Tavşantepe Askeri Üs Bölgesi,Yaşkütük Karakolunda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Saat: 07.00 ile 18.00 arasında Tuşba ilçesinde; Yalı, İskele, Altıntepe, Şemsibey Mahalleleri Ve Buna Bağlı Altıntepe Sokak, Can 3.Sokakveysel Karani Sokak, İskele Ofis Sokakta Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Saat: 09.00 ile 17.00 arasında Erciş ilçesinde; Salihiye,Beyazıt Mahallesi, Solaha Semtinin Bir Kısmı, 40.Piyade Alayı Keklik Ova Mahallesinin Bir Kısmında Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme