Van'da elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 3 Haziran Pazartesi (bugün) Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 3 Haziran Pazartesi (bugün) Van’ın bazı ilçe ve mahallelerinde onarım ve bakım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Ayazpınar, Bakacık, Doğanlar, Elmalık Ve Yeni Mahallede planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 14.00 ile 17.00 saatleri arasında,  Bostaniçi,Fırat,Hacıbekir,Halilağa,Karşıyaka,Kevenli,Serhat,Seyit Fehim Arvasi,Yeni Mahallede planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır. 

Van’ın İpekyolu ilçesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında,  Şerefiye Ve Serhat Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bostaniçi, Buzhane, Cevdet Paşa, Cumhuriyet, Fırat, Hafiziye, Halilağa, Hatuniye, Serhat, Seyit Fehim Arvasi Ve Yeni Mahallede planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında,  Erdem Kent, Eren Kent, Eski Camii, Yeni Camii Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çobanoğlu, Çomaklı, Gedelova, Gölyazı, Kozluca, Yalnızağaç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Durukaş Mahallesi Ve Karahan Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme