Van'da elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 15 Mayıs Çarşamba günü (bugün) elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 15 Mayıs Çarşamba günü (bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında onarım bakım çalışması yapacağını duyurarak Van’da elektrik kesintisi yapacağını açıkladı.

Van’ın Edremit ilçesinde, Dönemeç Ve Gölkaşı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bahçıvan, Cumhuriyet Ve Hafiziye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Aşagı Göze İncesu Mahallerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır. 

Van’ın Muradiye ilçesinde, Gönderme Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Alnıak, Giyimli, Hoşap, Koçgüden, Mollahüseyin, Taşdöndüren, Tutmaç, Yedisalkım,Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır. 

Van’ın Özalp ilçesinde, Aşağıkoçkıran, Çavuşlar, Damlacık, Eğribelen, Günyüzlü, Oymaklı, Yukarıbalçıklı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme