Van'da çok sayıda kişi işe alınacak

Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü 16 personel almak için 26 Temmuz Cuma günü saat 10:00'da ihaleye çıkıyor. 

Yapılan açıklamada, fabrikada bulunan 3 adet seyyar pancar boşaltma makinesinin operatörlük hizmetinin 3 ay süreyle yerine getirilmesi için personel alımı yapılacağı belirtildi. Seçilecek 16 kişinin, pancarın boşaltılması, bakımı, onarımı, revizyonu ve tamiratı işlemlerini yerine getirmesi bekleniyor.

İhale, Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ve adayların operatör belgesi sahibi olması şart koşuluyor. Başvuruların 26 Temmuz Cuma günü saat 10:00'da yapılması planlanıyor.
Şeker fabrikası yetkililerinden alınan bilgilere göre, adayların; pancar boşaltma, bakım, onarım ve tamir konularında yeterli deneyime sahip olması, operatör belgesi bulundurması ve 3 ay süreyle görevini yerine getirebilecek durumda olması bekleniyor.

İhaleye katılmak isteyen adayların, başvuru sırasında gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekiyor. Seçilen 16 kişi, 3 ay süreyle fabrikada görev yapacak ve ücretleri belirlenen şartlara göre ödenecek.

Öte yandan, Van Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, "Fabrikamızın 2024/2025 Kampanya Döneminde, Fabrika Merkez Kantarında Bulunan 3 Adet Seyyar Pancar Boşaltma Makinelerinde, Pancarın Boşaltılması, Bakımı, Onarımı, Revizyonu ve Tamiratı için Gerekli Operatör Belgeli 16 kişi, 3 ay süreyle hizmeti işlerinin yapılmasıdır" ifadelerine yer verildi.

İhale sonucunda, başarılı adayların belirlenmesi ve işe alım sürecinin tamamlanmasının ardından, fabrikada 3 ay boyunca görev yapacak 16 kişilik operatör ekibi oluşturulacak.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme