Van'da Bugün Elektrikler Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 4 Aralık Pazartesi günü (Bugün) Van'da saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yapacak. İşte detaylar…

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Aralık Pazartesi günü (Bugün) Van’da bazı ilçe ve mahallelerde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapacak.

İpekyolu, vali mithat bey, bostaniçi, şerefiye,serhat, esenler,yenimahalle-vebuna bağlı sokaklar, sıhke toki, kevenli toki, bostaniçi toki, yeni mahalle, karşıyaka, kurubaş, hacıbekir, esenler şerefiye,kıratlı,kevenli, ,serhat ,bostaniçi,seyit fehim arvasi,fırat,karşıyaka mahalleleri edremit akın,kurubaş,şabaniye mahalleleri, karagündüz,ılıkaynak, aşağı gölalan, yukarı gölalan ve kalender mahalleleri planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, kandahar mahallesi 335.sokak planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, adıgüzel, atmaca,akçaören, ermişler, satıbey,bağdaşan, ocaklı, özkaynak, aşıt,koçköy, sağlamtaş, akçift,esenpınar ,otluca, karaağaç,kumluca,gedikbulak,hıdırköy,ayanıs , dilimli, gülsünler,yumrutepe, değirmenözü,kolsatan,  özyurt,pirgarip,tevekli,yemlice,alaköy,yeşilsu,çakırbey, çolpan, tabanlı,ağartı,göllü, meydancık, şahgeldi,dağönü, güvençli,halkalı, kasımoğlu, yaylıyaka, yeniköşk, derebey ,mollakasım planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale, çevikler, çevkan, yukarı batkan, tabur toki konutları, yeni mahalle, hafiziye mah. Ve bunlara bağlı sokaklar planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş, yoldöndü, aydınocak, timar köyleri ve bunlara bağlı sokaklar planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme